Palvelut

Palveluihimme kuuluvat projektinjohto, suunnittelu ja valvonta sekätekninen neuvonta. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja joustavaa.Täsmällinen työtapamme tekee yhteistyöstä vaivatonta ja toimivaa.

Huolehdimme asiakkaamme puolesta projektin tehokkaasta ja taloudellisesta toteutuksesta alusta loppuun asti. Valvomme toteutuksen laatua ja varmistamme, että hanke valmistuu aikataulussa ja sopimusten mukaisesti.

Käytössämme on nykyaikaiset laitteet, tehokkaat menetelmät ja uusin tieto. Lisäämme osaamistamme ja päivitämme tietojamme jatkuvalla kouluttautumisella.

INFRA-rakennusala

Voimme palvella rakennushankkeen kaikissa tehtävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Huolehdimme, että hanke toteutetaan hyvää rakennustapaa noudattaen lakien ja asetusten mukaisesti.

  • Rakennuttaminen ja suunnittelu
  • Valvonta
  • Työnjohto
  • Yksityisteiden rakentamisen ja kunnostuksen suunnittelu, valvonta ja rakennuttaminen

Sähköala

Palvelukonseptimme on laajentunut. Meiltä saat myös LK1 luokitellun lämpökamerakuvaukset sähkökeskuksiin ja sähkölaitteistoihin. Lämpökuvausten materiaalin avulla pystyt suunnittelemaan huollot ja korjaukset mm huoltokatkosten aikana. Huolto on kustannustehokasta ja katkokset jäävät lyhyiksi.

Palvelemme asiakastamme projektin kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Huolehdimme, että projekti edistyy sovitussa aikataulussa ja varmistamme, että asennustyöt on tehty suunnitelmien ja myös määräysten mukaisesti.

Meiltä saat myös LK1 luokitellun lämpökamerakuvaukset sähkökeskuksiin ja sähkölaitteistoihin. Et tarvitse erillistä sähköasentajaa kuvaustapahtumaan, koska meillä on sähköpätevyydet avata sähkökeskuksia ja tehdä mittauksia. Myös muiden kohteiden lämpökamera kuvaaminen onnistuu.

Työ tehdään FLUKE Ti10 lämpökameran avulla.

Referenssit
Referenssilistan saat pyydettäessä.

Yrityksemme kautta saat sähkövarmennus- ja määräaikaistarkastukset kiinteistökohteisiin.

Ota yhteyttä: Sähkölämpökuvaaja Jorma Järvinen, p. +358 401864645

Metsäala

Palveluihimme kuuluu ojitussuunnitelmat, metsäautoteiden rakennus- ja kunnostussuunnitelmat sekä toteutuksen valvonta ja muu metsäalan neuvonta. Neuvomme metsänhoitoon liittyvissä verotus- ja rahoituskysymyksissä sekä autamme asiakastamme viranomaisyhteistyössä. Yhteistyöverkostomme avulla halutessanne hoidamme myös suunnitelmien laadukkaan toteutuksen.

yritys | palvelut | referenssit | yhteystiedot

Insinööritoimisto KKJ Oy - Rantatie 4, 44500 VIITASAARI - Puh. +358 405 265 896
© 2011